5 månader kvar till bikinisäsong-hjälp här =)

Haha, kom i form till bikinisäsongen...här kommer tips från min favorittränare Bob Harper.

Detta är alltså träning för första månaden (februari). Varsågod =)
http://www.shape.com/fitness/bikini-body-countdown/month-1-bob-harpers-bikini-body-workout-how-to-videos
Bob Harper

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

mytrainerbob!!!

Jepp, http://www.mytrainerbob.com/ har verkligen gett mig sån energi, motivation och inspiration!! Läser och får tips o skriver in mina framsteg mm.

Igår var jag på ett killer-pass, my god =) var lite sen dit, så jag gick så fort jag kunde, det drog i vaderna nåt förjävligt, o jag var alldeles svett när jag kom fram, trots -20 grader =)
Passet var underbart,väldigt jobbigt, och jag kunde inte göra allt, men det var ju första gången, så snart ska jag klara hela passet =))
JAg är så himla sugen på ett gymkort nu, men måste bara ha pengar =) men ska väl fixa sig på nåt sätt =))
vet inte hur jag ska få träna idag, Daniel jobbar sent, så jag har ju båda barnen =// men jag hoppas det löser sig, vill juuu =))
Nej nu ska jag göra nåt vettigt...
puss o kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj oj!!

Haha läste mina första inlägg i denna blogg från förra året, när jag skulle börja träna! fy, hade ju ingen motivation alls, men när det gäller motivation har det hänt grejer, träna är allt jag tänker på nu =) Jag drömmer om träning tillome...och måste säga att det är mycket tack vare underbara Bob Harper =)

Han har gett mig sån energi och framförallt motivation, till att få den där kroppen jag vill ha, dessutom har han fått mig att börja äta nyttigare =) bra karl de där =))
Kolla in honom på: mytrainerbob.com
Ja så nu tränar jag varje dag, med typ 1 vilodag i veckan, kör hemma väldigt mycket zumba varje dag, och så några övningar med Bob,och nu även 2 pass med ledare/v och nu blir det nog att köpa gymkort oxå, är såååå sugen på mer styrka,och längtar efter att svettas på crosstrainern =))
Nu ska jag städa,den biten e fortfarande densamma tyvärr =)
Hej hopp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering =D

Ja jisses, var väldigt länge sen jag skrev här, men beror på att min kära samob hällde mjölk över min älskade laptop, så har ju ingen dator. Den är nu inskickad till försäkringsbolaget, så jag hoppas det blir en ny snart.

Då var det nytt år oxå, inga löften lagda, så ska det vara, jag orkar inte hålla dom ändå =)
Men lite smålöften till mig själv har jag, satt å käka bär här omdagen, och det är ju faktiskt godare än godis, och nyttigare =) så nu blir det, frukt/bär i stället för godis i fortsättningen =)
o lite mer sallad kanske hihi ;)) ska ta upp träningen igen oxå, den har ju legat på is...ska bli lite zumba hade jag tänkt o sen träningspass med ledare =)
lellfisa är nu 7,5 månader (nästan) o har fått två tänder, hon kryper nästan, o kan gå liiiiiite grann med gåvagn =)
prinsen blir 3 år om mindre än 4 månader!!!??? och han har verkligen vuxit i sättet, leker o har världens fantasi, han kan sitta o titta på hela filmer o hur mysigt är det inte att krypa upp i soffan med honom o kolla film lixom=)))
Nej nu ska jag leka lite med mina barn, o se om jag kan ladda ner zumba.. =) ska köpa det till WII oxå =)
Hej hej....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()